Ds. Willemien Roobol, bijstand in het pastoraat

februari 28, 2024 Uit Door Web Redactie

Namens de kerkenraden van de Protestantse Gemeente Medemblik en Opperdoes en in overleg met het pastorale team hoop ik de komende tijd wat pastorale hulpdiensten te gaan verrichten in uw gemeenten. Dat betekent, dat sommigen van U een telefoontje en daarna een bezoekje van mij tegemoet kunnen zien.

In de kerk van Medemblik heb ik al een aantal keren gepreekt gedurende de afgelopen jaren. Sommigen zullen mij dus al kennen.

Ik heet ds. Willemien Roobol, ik sta sinds 1982 in het ambt van predikant,

ik heb een aantal gemeenten gediend als predikant en ik heb ook als geestelijk verzorger in een zorgcentrum gewerkt.

Inmiddels ben ik sinds januari 2021 met emeritaat.

Ik woon zelf in Nieuwe Niedorp, maar daar ben ik gewoon gemeentelid. Ondertussen preek ik veel in veel kerken in Noord Holland.