Home:‎ > ‎

* nov. De opstekers

De “Opstekers”
 
Graag maak ik gebruik van de Graankorrels om wat reclame te maken voor de “Opstekers”.
Nadat we gestopt zijn met  het inpakken en stickeren van sieraden hebben we een doorstart gemaakt.
Eens per maand komt er nog steeds een groepje samen. Nu om kaarten en andere creatieve werkstukken te maken.  Deze ochtenden worden voorbereid door Trienke Dijkstra, Alie Meurs en Annie Keekstra.
Zij zorgen voor een mooi ontwerp en het materiaal. Vaak bewerken ze ook al het één en ander voor, zodat een ieder met iets moois naar huis kan gaan.
Soms worden er andere activiteiten gedaan.  Bijvoorbeeld voor de Sing-In pakt deze groep op een originele manier bonbons in.
Maar ook voor de Paasmaaltijd wordt er iets gemaakt zodat de tafel nog mooier (en lekkerder) gedekt kan worden.  Binnenkort pakken we weer kerstpresentjes voor de diaconie in.
Naast allemaal creatieve dingen is de koffie een terugkerend hoogtepunt. Werkelijk alle maanden is er een heerlijke traktatie bij. Meestal kijken we zo rond 10.00 uur elkaar glunderend aan:
Een lekker bakkie, een heerlijke punt, een prachtige kaart én gezelligheid. Wie heeft dat nou op een gewone maandagochtend? Wij dus!
Mocht u ook eens zo’n ochtend mee willen maken dan bent u echt van harte welkom. Want van al het goede willen wij graag delen.
 
Iedere eerste maandag van de maand komen we om 10.00 uur bij elkaar in de grote zaal van d’ Ouwe Pastorie. Een bijdrage voor al het materiaal bedraagt 2 euro per persoon per keer.
De eerstvolgende keer is op maandagochtend 4 november a.s. om 10.00 uur.
 
Wie weet, tot ziens.
 Namens de Opstekers,
Petra Strikwerda